Pizzakone valmsistettiin Lego-palikoista – huikea lopputulos

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lego-palikoista syntyy osaavissa käsissä toinen toistaan hämmästyttävämpiä rakennelmia ja keksintöjä. Nyt eräs viraalivideoistaan tunnettu Lego-insinööri on valmistanut niistä ikioman pizzatehtaan kotiinsa.

Youtube-käyttäjä The Brick Wall valmisti Lego Technic -rakennussarjoilla kokonaisen automatisoidun tuotantolinjan. Se levittää pizzataikinan päälle ensin tomaattikastikkeen ja lisää tämän jälkeen päälle muutkin täytteet. Lopuksi pizza on valmis uuniin.

The Brick Wall esittelee laitteen toimintaa Youtubessa julkaisemallaan tuoreella videolla. Hän kertoo päättäneensä valmistaa Lego-pizzakoneen juhlistaakseen merkkipäiväänsä. The Brick Wall on nimittäin työstänyt Lego-aiheisia Youtube-videoita jo viiden vuoden ajan.