Uutisankkurit yrittivät suudella – hulvaton seuraus turvavälistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruspandemian aikana kahden metrin turvaväliä on suositeltu noudatettavaksi kaikkialla. Nyt uutisankkurit Piers Morgan ja Susanna Reid paljastivat yhden lähetyksen aikana, että hekään eivät todellisuudessa istu vieretysten.

Good Morning Britain -uutislähetyksessä uutisankkurit näyttävät istuvan toistensa vieressä aivan normaaliin tapaan. Totuus paljastui hauskalla tavalla kuitenkin taannoisessa lähetyksessä, jossa toimittajat yrittivät suudella toisiaan. Piers Morgan ja Susanna Reid eivät onnistuneet koskettamaan toisiaan, koska he istuivat todellisuudessa hyvän matkan päässä toisistaan.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa Morgan ja Reid yrittävät halata toisiaan ja antaa toisilleen suudelmat. Se ei kuitenkaan kovasta yrityksestä huolimatta onnistu, koska he katoavat kuvista ruudun puolessa välissä.