Olivia Culpon tulikuuma mallivartalo varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo nousi aikoinaan julkisuuteen kun hänet kruunattiin Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi. Kaunotar tekee edelleen mallin töitä, minkä lisäksi hän suunnittelee myös vaatteita ja tekee paljon yhteistyötä eri yritysten kanssa sosiaalisessa mediassa.

Olivia Culpo julkaisi itsestään nyt hyvin näyttävän kuvasarjan omalle Instagram-kanavalleen. 28-vuotias malli kertoo kuvatekstissään, että kuvissa näkyy kolme hänen suosikkiasiaansa. Näitä ovat valkoviini, auringonlaskut ja ruusut.

Kuvissa naisella on yllään näyttävä harmaa oloasu, johon kuuluu lyhyt toppi, shortsit ja neuletakki. Paljastavassa asussa Olivia Culpo esittelee timmejä jalkojaan ja treenattua vatsaansa. Aiemmin tähti kommentoi juoneensa koronakaranteenin aikana liikaa viiniä, mutta ilmeisesti tähti nautiskelee lempijuomastaan edelleen hyvillä mielin.

View this post on Instagram

A few of my favorite things 😊🥂🌅💐

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on