Fanit hämmästyivät – Colin Farrell lähes tunnistamaton Batman-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni yllättyi melkoisesti kuullessaan Hollywood-tähti Colin Farrellin näyttelevän Pingviini-nimellä tunnettua rikollispomoa tulevassa The Batman -elokuvassa. Vielä suurempi yllätys monille on ollut, kuinka tunnistamattoman näköinen hänestä on saatu roolia varten.

Matt Reevesin ohjaaman The Batman -elokuvan kuvaukset ovat koronaan liittyvien ongelmien jälkeen jatkuneet Iso-Britannian Liverpoolissa. Kuvauspaikalta otetuissa tuoreissa kuvissa saadaan esimakua muun muassa Colin Farrellista Pingviininä paremmin tunnettua Oswald Cobblebotin roolissa. Yleensä komeasta ulkomuodostaan tunnettu irlantilaistähti on fanien hämmästykseksi maskeerattu roolia varten lähes tunnistamattoman näköiseksi.

Maskeerauksesta vastaa aikaisemmin muun muassa The Irishman ja I Am Legend -elokuvissa sekä True Detective -sarjassa työskennellyt Mike Marino. Kuvissa nähdään myös Batmanin viitan päälleen pukeva Robert Pattinson ja Selina Kyleä, eli Kissanaista näyttelevä Zoe Kravitz. The Batman -elokuva saa tuoreimpien tietojen mukaan ensi-iltansa 4. maaliskuuta 2022.