Gwen Stefani ja Blake Shelton haluavat naimisiin mahdollisimman pian – eivät kuitenkaan halua Zoom-häitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Gwen Stefani ja Blake Shelton ovat valmiita astelemaan alttarille. Pariskunnan tarkoituksena on mennä naimisiin heti kun hääseremonian järjestäminen on vain mahdollista. Huhuja parin avioitumisesta liikkui jo viime kesänä.

Gwen Stefani aikoo pitää häät heti sen jälkeen, kun koronapandemiaan liittyvät rajoitukset poistetaan Yhdysvalloissa. Tähti haluaa US Magazine -lehden mukaan perinteiset häät seremonioineen ja vastaanottoineen ystävien sekä sukulaisten kanssa. Videopuheluiden kautta järjestettävät Zoom-häät eivät siis tule kysymykseenkään.

Stefani halusi vielä viime vuonna odottaa uusien häiden järjestämistä, sillä uskonnollisena ihmisenä hän ei halunnut mennä uusiin naimisiin ennen edellisen avioliiton pätemättömäksi tekemistä katolisen kirkon virkakunnan toimesta. Koronakriisi on kuitenkin muuttanut tähden suhtautumista avioliittoon. Nyt hän haluaa vain mennä naimisiin Sheltonin kanssa mahdollisimman nopeasti.