Kim Kardashian odottaa 40-vuotissynttäreitään – hyppäsi jo ulos kakusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on hyvin tunnettu hänen näyttävistä kurveistaan ja pyöreästä takapuolestaan. Neljän lapsen äiti on onnistunut kääntämään julkisuuden edukseen ja luonut hyvin menestyneitä yrityksiä. Nyt nainen on täyttämässä 40 vuotta, minkä kunniaksi hän päätti tehdä uuden tuotelanseerauksen.

Kim Kardashian on täyttämässä 40 vuotta 21. lokakuuta. Nainen päätti sen kunniaksi julkaista KKW Beauty -tuoteperheeseensä uuden Opalescent-nimeä kantavan kokoelman. Kokoelma kattaa kymmenen luomivärisävyn paletin, kaksi huultenrajauskynää, kahdeksan nestemäistä huulipunasävyä ja huulikiillon, jonka pienet glitterhippuset heijastavat monia eri sävyjä.

Kim Kardashian on todella upean näköinen julkaisemassaan kuvassa, jossa hän on hyppäämässä kakusta ylös. Tähden päällä nähdään kimalteleva bikinien yläosa, minkä lisäksi isot kiharat ja upea meikki viimeistelevät tyylin. ”Hän täyttää mitä… toivottavasti minäkin näytän tuolta täyttäessäni 40 vuotta”, eräs kommentoija toteaa ihmeissään.