Ariana Grande julkaisi vihjailevan videon – paljasti myös albuminsa julkaisupäivän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande on tarjoili faneilleen iloisen yllätyksen viime viikolla. Artisti ilmoitti täysin yllätyksenä, että hän tulee julkaisemaan uutta musiikkia kokonaisen albumillisen verran ja vieläpä tämän kuun aikana. Nyt nainen on antanut siitä lisätietoa.

Ariana Grande julkaisi hänen Instagram-kanavalleen vihjailevan videon, jossa hän kirjoittaa näppäimistöllä sanan Positions. Fanit epäilevätkin tämän olevan joko tulevan singlen tai albumin nimi. On myös mahdollista, että Positions olisi albumin nimikkoraita ja näin ollen myös siis tulevan levynkin nimi.

Ariana Granden verkkosivuilla on lähtenyt käyntiin kaksi lähtölaskentaa. Toisessa kellossa on päivämäärä 23. lokakuuta ja toisessa 30. lokakuuta. 27-vuotias nainen luultavasti julkaisee ensin singlen ja siitä viikon päästä koko albumin juuri Halloweenin aikaan.