Hailey Bieber otti tatuoinnin – ikuisti Justin Bieberin ihoonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa malli Hailey Bieber ovat viettäneet viime aikoina tiiviisti aikaansa kahdestaan koronakriisin aikana. Aviopari juhli hetki sitten ensimmäistä hääpäiväänsä ja nyt nainen on ottanut liittonsa kunniaksi myös tatuoinnin.

Hailey Bieberin vasemmassa nimettömässä on ollut näyttävä timanttisormus avioliiton merkiksi. Se ei ole kuitenkaan naiselle riittänyt vaan hän halusi vielä tatuoida aviomiehensä nimikirjaimen ihoonsa. Pariskunnan luottotatuoija, mr. K, tatuoi Haileyn vasempaan nimettömään koristeellisesti j-kirjaimen ja tähden.

Samalla tatuointiajalla Hailey Bieber oli ottanut myös toisenkin kuvan. Naisen kaulaan oli tatuoitu teksti beleza. Beleza on portugalia ja tarkoittaa kaunista. Hailey Bieber otti tekstin kaulaansa hyvin alas, jolloin tatuointi on lähellä tähden kaulakoruja.