Koiranomistaja kuvasi koomisen näyn – huskylla hämmentävä tapa makoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimillä ilmenee toisinaan tapoja, jotka voivat melkoisestikin poiketa lajitovereidensa käytöksestä. Kaikki koirat eivät esimerkiksi lepää samalla tavalla kuin toiset, kuten hauska viraalivideo osoittaa.

Tuoreella Youtube-videolla siperianhuskyn omistaja on kuvannut lemmikkiään makoilemassa lattialla. Lepäämistyyli on kuitenkin aivan toisenlainen, kuin koirat on perinteisesti nähty makaamassa. Husky lepäilee seinän vieressä vatsallaan ja on levittänyt kaikki neljä jalkaansa koomisesti sojottamaan eri suuntiin.

Näky muistuttaa lähinnä lattialle asetettua karhuntaljaa. Asennossa vaikuttaa olevan ainakin yksi yllättävä hyöty. Siperianhuskyn herätessä se kykenee nousemaan pystyyn nopeammin kuin esimerkiksi kyljellään makoillessa.