Laulajakaunotar esitteli pepputreeninsä – biksuissa tietenkin

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyrmäävän upea Jessie James Decker on laulaja ja perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut aviomiehensä Eric Deckerin kanssa. Lasten syntymän jälkeen nainen on saanut itsensä huikean hyvään kuntoon. Nyt tähti paljasti sosiaalisessa mediassa seuraajilleen sen miten hän treenaa takapuoltaan.

Laulaja julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän videon, jossa hän treenasi pelkissä bikineissä parvekkeella. Jessie James Decker käytti treenissä apunaan pelkkää vastuskuminauhaa, jonka avulla hän sai lisähaastetta askellukseen, kyykkyihin ja haarahyppyihin.

Jessie James Decker on aiemmin kertonut vihaavansa kuntoilua. Nainen kuitenkin yrittää pitää rutiineistaan kiinni siitä huolimatta, että rehkiminen on hänelle pakkopullaa. 31-vuotias tähti on kertonut treenaavansa muutaman kerran viikossa noin 40 minuuttia kerrallaan. Sen lisäksi hän keskittyy puhtaaseen ruokavalioon, jossa on paljon proteiinia ja vain niukasti hiilihydraatteja.