Pilvenpiirtäjästä hypännyt Steve Bing yritti saada apua ongelmiinsa – jättiomaisuus ei tehnyt onnelliseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen elokuvatuottaja, yrittäjä ja käsikirjoittaja Steve Bing teki itsemurhan hyppäämällä Beverly Hillsissä sijaitsevasta pilvenpiirtäjästä kaksi päivää amerikkalaisen isänpäivän jälkeen. Hän yritti saada viime vuosina apua ongelmiinsa.

Page Six kertoo 55-vuotiaan miehen entisen tyttöystävän, Mary Bozkurtin kertoneen, että kahden lapsen isä Steve Bing yritti muuttaa elämänsä suuntaa. Teini-ikäisenä jättiomaisuuden perinyt mies oli koukussa huumausaineisiin ja kärsi vakavasta masennuksesta. Bozkurtin mukaan mies yritti saada elämänsä kuntoon ammattilaisten ohjauksen avulla – siinä kuitenkaan onnistumatta.

Tyttöystävän mukaan huumeet olivat ainoa tapa saada lievitystä pahaan oloon. Hän vieraili psykologien, lääkäreiden, riippuvuusasiantuntijoiden ja muiden lääkintäalan ammattilaisten luona useita kertoja. Hänen lapsuutensa oli vaikea ja miestä harmitti myös olematon suhde kahteen lapseensa, Damian Hurleyyn ja Kira Kerkorianiin.

Steve Bing jätti lapsilleen itsemurhaviestin. Hän muutti ennen kuolemaansa Los Angelesin Downtownista Beverly Hillsiin julkkisten suosimaan taloon. Hän hyppäsi talon 22. kerroksesta 22. heinäkuuta.