MTV: Kauppias pani päiväystuotteet samaan hyllyyn – hetkessä jättihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä etsii kaupasta ainoastaan päiväystuotteita, jotka saa ostettua tavallista edullisemmalla hinnalla. Nämä tuotteet on merkitty suomalaisissa kaupoissa -30% -tarralla, mikä on väritykseltään kirkkaan oranssi. Toisinaan hinnasta lähtee vielä enemmän pois tiettyjen tuntien aikana.

Monet säästävät ruokaostoksissa pitkän pennin valitessaan ostoskärryyn päiväystuotteita. MTV Uutiset kertoo riihimäkeläisestä K-kauppias Juuso Östermanista, joka on rakentanut kaupan keskelle oman hyllyn päiväystarralla varustetuille ruoka-aineille. Hyllyn yläpuolella lukee isolla: ”Last Chance”. Hävikin määrä on pudonnut riihimäkeläiskaupassa jopa 60 prosenttia.

– Hyllykkö on nyt ollut käytössä viikon, tuotteita on mennyt huomattavasti paremmin kaupaksi ja ollaan saatu hävikin määrää suorastaan järkyttävästi pienemmäksi, kauppias Juuso Österman kuvailee MTV:lle.