Hauska idea Rio de Janeirosta – kuplavolkkarista liikkuva kukkakauppa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronaviruspandemia on pakottanut yrittäjät kokeilemaan uusia keinoja liiketoimintansa takaamiseksi. Kun asiakkaat eivät enää mene palveluiden luokse, on palvelut vietävä asiakkaiden tykö. Kodin ja puutarhan kunnostaminen on suositumpaa kuin vuosiin.

Ihmiset haluavat nyt luoda kotiinsa viihtyisyyttä esimerkiksi sisustamalla tai uusia huonekasveja kasvattamalla. Suomessa on muutama kukkakauppias lisännyt kotiinkuljetukset valikoimiinsa. Brasilian Rio de Janeirossa on nähty hauska idea, jossa vihreä kuplavolkkari on muutettu kukkakaupaksi.

Auto on kuin kukkia myyvä kioski, jonka voi liikuttaa haluamaansa paikkaan. Pieni kuplavolkkarissa toimiva kukkakauppa sopii parhaiten alueelle, jossa liikkuu paljon ihmisiä. Suomessa samankaltaisen yritystoiminnan harjoittaminen saattaisi kaatua byrokratian ja luparallin jalkoihin.