Ilouutisia Kymppitonnin faneille – Riitta Väisänen vierailevana juontajana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spede Pasasen kehittämä Kymppitonni lanseerattiin vuonna 1985, ja leikkimielinen visailuohjelma on vuosien varrella voittanut lukuisia palkintoja. Riitta Väisänen toimi Kymppitonnin alkuperäisenä juontajana ja formaatin omistajaja. Hän esiintyi yli 3.000 jakson kuvauksissa.

Nyt Riitta Väisänen tekee paluun Kymppitonniin. Hänen manttelinsa peri monitaituri Cristal Snow, joka jatkaa edelleenkin Kymppitonnin pääasiallisena juontajana. Riitta Väisänen tulee kuitenkin mukaan kauden avausjakson ajaksi. Kymppitonni palaa ruutuun FOX-kanavalla tuplajaksolla tiistaina 27. lokakuuta kello 20.00.

Ensimmäisessä, Väisäsen juontamassa jaksossa kisaavat näyttelijä Christoffer Strandberg, juontaja ja yrittäjä Janni Hussi, radiojuontaja Sami Kuronen, stand up -koomikko Krisse Salminen sekä näyttelijä Kalle Lamberg. Erikoisjakson voittajan potti, 10 000 euroa, jaetaan voittajan valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle heti jakson lopussa.