Transsukupuolisen dominan rinnat kuin rantapallot – molemmissa kolme litraa täytettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen seksidomina Ivana Vladislava pitiää toisinaan taukoa sosiaalisesta mediasta. Yleensä syynä on kauneusleikkaus ja siitä toipuminen. Nyt hän on esitellyt muhkeaa poveaan pitkästä aikaan Instagramissa.

Silikonipommin rinnoissa on jo kolme litraa täytettä. Perspektiiviä kokoluokkaan antaa se, että hänellä on suurennettu rintoja yhteensä niin paljon, että ne jäävät vain muutaman litran vajaaksi täydestä pesuvadista. Kuuden litran pallot painavat jo melkoisesti.

Transsukupuolinen Vladislava on omistanut elämänsä kauneusleikkauksille ja ulkonäkönsä muokkaamiselle. Poikana syntynyt, mutta naisena elävä glamourmalli on tunnustanut olevansa koukussa plastiikkakirurgiaan. Jopa hänen otsansa on muotoiltu uudestaan vuosien saatossa. Koska kauneusleikkaukset ovat kalliita, rahoittaa hän ne seksityöläisenä. Uhkea silikonibimbo kurittaa asiakkaittaan dominan roolissa.