Celine Dion ilman meikkiä – hurmasi luonnollisella kuvalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta äänestään tunnettu Celine Dion pukeutuu aina esiintymislavoille hyvin näyttävästi. Yleensä 52-vuotias tähti nähdäänkin ylellisissä iltapuvuissa ja näyttävissä meikeissä, mutta tällä kerralla tähti päätti esitellä itsestään hieman tavallisemman puolen.

Celine Dion hurmasi faninsa julkaisemalla Instagram-kanavalleen kuvan, jossa hän muisti Kanadaa heidän kiitospäivänään. Kuvassa tähti on kävelyllä kauniilla niityllä ja poseeraa kameralle täysin meikittömänä. Moni on ollut hyvin mielissään luonnollisesta kuvasta, jossa laulaja nähdään ilman ehostusta.

https://www.instagram.com/p/CGP8PkpHlX3/

Titanic-elokuvan My Heart Will Go On -tunnuskappaleesta parhaiten muistettu supertähti Celine Dion ei ole viime vuosina viihtynyt kovin paljon julkisuuden valokeilassa. Tähti kuitenkin julkaisi viime vuonna uuden albumin, joka kantaa nimeä Courage.