David Beckham suukotteli tytärtään suulle – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria ja David Beckham ovat yksi julkisuuden seuratuimmista pareista. Beckhamien perheonnea onkin voinut jo monien vuosien ajan seurata sosiaalisen median avulla. Nyt Victoria Beckham julkaisi David Beckhamista kuvan, joka on jakanut fanien mielipiteet kahtia.

Victoria Beckham julkaisi kuvan, jossa nähdään 45-vuotias David Beckham ja yhdeksänvuotias tytär Harper, jolle isä antaa suukon suulle. ”Paras isä”, Victoria kommentoi kuvaansa pitäen tilannetta suloisena. Moni on kuitenkin kiinnittänyt huomionsa siihen, että perheenisä antaa tyttärelleen suukon suoraan suulle.

Moni kuvan kommentoija on ollut sitä mieltä, että yhdeksänvuotiaan tytön pussaaminen suoraan suulle on epäsoveliasta. ”Lopettakaa lasten suukotteleminen suulle!”, eräs kommentoi närkästyneenä. Toinen kommentoija kertoi, että hänen olonsa tulee aina epämukavaksi kun hän näkee aikuisten pussaavan lapsia ja vauvoja suoraan suulle.

View this post on Instagram

The best daddy💕 @davidbeckham #HarperSeven X

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on