Jessica Simpson ilman housuja treffeillä – kuuma kuva romanttisesta koti-illasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jessica Simpson julkaisi taannoin Open Book -nimeä kantavan omaelämäkerran, jossa hän avautui kamppailuistaan alkoholismia vastaan. Nyt tähti on kuitenkin saanut terveytensä takaisin ja nauttii myös täysin rinnoin hoikistuneesta vartalostaan ja paremmasta fyysisestä kunnostaan.

Jessica Simpson täytti hetki sitten 40 vuotta ja näyttää olevan elämänsä parhaassa kunnossa. Se saattaakin olla syy myös siihen, että laulaja esittelee paljasta pintaa usein seksikkäiden kuvien muodossa sosiaalisessa mediassa. Nyt 45 kiloa laihtunut Jessica Simpson paljasti säärensä seksikkäässä asussa, jonka hän oli valinnut treffi-iltaansa varten.

Jessica Simpson julkaisi näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa musta pitkähihainen body yllään ja seeprakuviolliset korkokengät jalassaan. ”Pandemia-ajan treffi-illat näyttävät nykyään hieman toisenlaisilta. Housuja ei tarvita”, Jessica Simpson kommentoi kuvaansa pilke silmäkulmassa.