Jessie J twerkkasi kameralle: ”Tälläistä sinkkuelämä pandemian aikana on”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessie J on englantilainen laulaja ja lauluntekijä, joka on tunnettu etenkin hänen Bang Bang ja Price Tag -hiteistään. Nainen oli parin vuoden ajan suhteessa näyttelijä Channing Tatumin kanssa, mutta useamman eron jälkeen viimeisin ero näyttää olleen lopullinen.

Nyt Jessie J julkaisi hänen Instagram-kanavallaan huvittavan videon, jossa hän esitteli millaista elämä sinkkunaisena pandemian aikana on. Tähden mukaan elämä näyttää olevan silmiin tuijottelemista, viinin juontia ja twerkkausta.

Videolla 32-vuotias Jessie J tuijottaa suoraan kameran läpi katsojaa, minkä jälkeen lähikuvaan tuleekin naisen takapuoli. Jessie J pyörittelee peppuaan musiikin tahdissa ja twerkkaa kameralle, kunnes kuvaan tulee jälleen naisen kasvot ja punaviinilasi, josta tähti siemailee juomaansa tyytyväisenä.