Miehelle järjestettiin synttäreiden sijaan yllätyshautajaiset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Syntymäpäiväjuhlia ei tarvitse aina viettää perinteisimmissä merkeissä. Eräs brittimies yllättyi toden teolla poikaystävän järjestettyä hänelle odotettua makaaberimmat juhlat. Yllätyssynttäreiden sijaan hän pääsi juhlimaan yllätyshautajaisia.

Eli McCann oli saapunut vuonna 2017 kotiinsa syntymäpäivänään ja yllättynyt toden teolla, sillä perinteisten syntymäpäiväkoristelujen sijaan koti oli koristeltu hautajaisten tyyliin. Juhlissa nähtiin jopa hauta-arkkua muistuttava rekvisiitta, musiikkiesityksiä ja päivänsankarin kuvista koostettu diaesitys. Juhlavieraita oli kehotettu olemaan kiinnittämättä huomiota McCanniin, jotta hän tuntisi olevansa hautajaisissaan vieraileva aave.

Sittemmin McCannin kanssa naimisiin menneen poikaystävän syy erikoiselle idealle oli se, ettei ihmisten pitäisi joutua kuolemaan saadakseen läheiset kokoontumaan yhteen ja kehumaan heitä. Miehen mukaan kumppani sulattaa hänen sydämensä kerta toisensa jälkeen, erityisesti outojen rakkaudenosoitustensa ansiosta. McCann paljasti jopa hänen äitinsä auttaneen elämänsä hämmentävimpien juhlien järjestelyissä.