Näin Cardi B hoitaa hiuksiaan – hiusnaamion ainekset löytyivät keittiöstä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B on tunnettu useista hiteiksi nousseista kappaleistaan ja räväkästä persoonastaan. Naisen tekemät videot usein lähtevätkin leviämään viraaleiksi tähden hauskan puhetyylin ja hersyvän naurun vuoksi. Tällä kerralla nainen halusi esitellä hiustenhoitoon liittyviä vinkkejä seuraajilleen.

Afrohiusten hoitaminen on täysin erilaista kuin suorien hiusten hoitaminen. Hiuslaatu on luonnostaan kuivempaa, minkä vuoksi sen kosteuttamiseen tuleekin käyttää enemmän aikaa ja nähdä hieman vaivaa. Cardi B hoitaa omia ja Kulture-tyttärensä hiuksia hiusnaamiolla, joka syntyy keittiössä.

Cardi B esitteli Instagram-tarinassaan miltä hänen hiuksensa näyttävät luonnostaan ja miltä kosteuttavan naamion ja suoristamisen jälkeen. 27-vuotias nainen valmisti hänen ja tyttärensä hiuksille naamion, johon tuli erilaisia öljyjä, avokadoa, majoneesia, kananmunia, tilkka hunajaa ja banaania.