Samu Haberilla koronavirus: ”Ei minkäänlaisia oireita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen poptähti Samu Haber on ollut viime päivinä otsikoissa, kun hänen elämästään kertova kirja on saanut suuren suosion. Nyt Haberilla on kuitenkin myös ikäviä uutisia, sillä hän kertoo sosiaalisessa mediassa sairastuneensa koronavirukseen. Tartunta paljastui sattumalta, sillä hän kertoo olevansa oireeton.

Samu Haber kertoo päivityksessään käyneensä koronatestissä varmuuden vuoksi, koska häntä pyydettiin mukaan suomalaiseen televisio-ohjelmaan. Hän oli yllättynyt saadessaan positiivisen testituloksen. Poptähti kertoo viettävänsä tulevat päivät sohvalla Netflixin parissa odottaen parempia aikoja.

– Sitä oli aluksi vaikea uskoa, koska minulla ei ole ollut minkäänlaisia oireita ja oloni on normaali. Tämä on tietenkin mitä he ovat meille koko ajan kertoneet. Sitä ei välttämättä huomaa edes itse. Elän nyt päivä kerrallaan karanteenissa, seuraan tilannetta ja noudatan saamiani ohjeita, Samu Haber kertoo.

https://www.instagram.com/p/CGsw-MVpujw/

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I was asked by a TV show in Finland to take a COVID 19 test for safety reasons before I visit them and for my surprise the result was positive. It was hard to believe at first as I have had no symptoms at all and I’m feeling all normal. But this is of course what they told us all the time how it would work. You might not even notice it yourself. I will go day by day now in quarantine seeing how things go and I’ll follow the orders given to me by authorities. These days it’s hard to balance yourself between safety first & show must go on. But all I can do now is to stay in the Netflix world on the sofa and wait for better days. Sending you all virtual hugs and lots of love out there. 🙏❤️😌

Henkilön Samu "Hapa" Haber 🦊 (@hapahaber) jakama julkaisu