Arnold Schwarzenegger vakoojasarjan tähdeksi – ensimmäinen merkittävä tv-draamarooli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähtenä tunnettu Arnold Schwarzenegger saatetaan lähitulevaisuudessa nähdä tv-sarjan pääroolissa. Hänet on kiinnitetty tulevaan vakoojasarjaan.

Toistaiseksi nimettömän, globaaliksi vakoojaseikkailuksi kuvaillun sarjan keskiössä ovat Schwarzeneggerin esittämä isä ja hänen tyttärensä. Sarjan on luonut Skydance Television -tuotantoyhtiölle muun muassa Scorpion-sarjasta tunnettu Nick Santora. Skydancen odotetaan Deadline-sivuston mukaan kaupittelevan sarjaa suoratoistopalveluille lähiaikoina.

Vaikka Arnold Schwarzeneggerillä on takanaan vuosikymmenien ura elokuvissa, on hän näytellyt televisiossa vain harvoin. Hänet nähtiin pienehköissä tv-sarjarooleissa uransa alkuvaiheessa, minkä lisäksi hän on tehnyt lyhyitä cameo-rooleja, juontanut Diili-ohjelmaa ja toiminut ääninäyttelijänä. Tuleva vakoojasarja olisikin Schwarzeneggerin uran ensimmäinen iso tv-sarjarooli.