Arvaa kuka -pelistä julkaistiin Frendit-versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kotona pysytteleminen on saanut monet kaivamaan lautapelit esiin kaappien syövereistä. Yksi erityisesti 80- ja 90-luvuilla varttuneille lämpimiä muistoja aiheuttava peli on Arvaa kuka?.

Nyt Arvaa kuka? -pelistä on tehty Frendit-teemaversio. Perinteisten hahmojen sijaan pelilaudassa nähdään nyt suositusta tilannekomediasarjasta tuttuja hahmoja. Tehtävänä on edelleen arvata kyselyn ja arvailun perusteella, kenet hahmoista toinen pelaaja on valinnut.

Frendit-teemainen Arvaa kuka ei ole virallinen versio suositusta lautapelistä, vaan harrastajavoimin muokattu peli. Sitä myy Etsy-kauppias Boredbutcozy verkkokaupassaan, jossa tarjolla on myös esimerkiksi The Office, Seinfeld ja Game of Thrones -aiheiset versiot klassikkopelistä.