Blake Lively huvitti uudella kuvallaan – fanit huomasivat heti jaloissa jotakin outoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Blake Lively on naimisissa Ryan Reynoldsin kanssa. Pariskunnalla on kolme pientä lasta, viisivuotias James, neljävuotias Inez ja yksivuotias Betty. Julkkisparin elämä on melko hektistä nykyään töiden ja perheen kanssa, mutta he raivasivat kalenteristaan tilaa myös äänestämiselle.

Blake Lively julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän ja Ryan Reynolds ovat menossa äänestämään. 33-vuotias perheenäiti totesi, että oli mukavaa pukea asialliset vaatteet vaihtelun vuoksi ja ottaa paljon käytetty oloasuhaalari pois päältä.

Fanit huomasivat kuitenkin nopeasti kuvassa yhden erikoisen yksityiskohdan. Tähden jaloissa oli jotakin outoa, mikä paljastui kun kuvaa tarkensi lähemmäksi. Blake Lively oli piirtänyt itselleen paljaisiin jalkoihinsa Louboutin-korkokengät, vaikka oikeasti hänellä ei ollut lainkaan jalkineita jalassaan kuvanottohetkellä.