Huippumalli pulahti uima-altaaseen – upea näky veden alla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermallina tunnettu kaunotar Rosie Huntington-Whiteley on viettänyt korona-ajan karanteenia näyttelijämiehensä Jason Stathamin ja heidän kolmevuotiaan poikansa Jackin kanssa. Perhe on oleskellut heidän hulppeassa Los Angelesin kodissaan.

Rosie Huntington-Whiteley ei ole karanteenin aikana päässyt tekemään tavallisia mallin töitään, mutta nainen on kuitenkin julkaissut upeita itse otettuja kuvia hänen Instagram-kanavalleen. Tuoreimmissa kuvissa malli on pulahtanut uima-altaaseen nauttimaan pienestä virkistäytymisestä.

Julkaisemissaan kuvissa 33-vuotias Rosie Huntington-Whiteley uiskentelee uima-altaassa ruskeat bikinit yllään. Nainen on upea näky veden alla kauniin ilta-auringon paistaessa mallin kasvoille. Rosie Huntington-Whiteley on itse kuvaillut hetkeä taianomaiseksi pulahdukseksi.