Sinkkuna viihtyvä Selena Gomez: ”Kaikki exäni pitävät minua hulluna”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Selena Gomez on seurustellut vuosia on-off -suhteessa poptähti Justin Bieberin kanssa. Sen lisäksi nainen on yhdistetty Orlando Bloomiin ja The Weekndiin. Hänen on väitetty myös tapailleen One Direction -tähti Niall Horania, mutta mies on kiistänyt suhteen Selena Gomeziin. Nyt nainen on sinkku.

– On vaikeaa löytää mies karanteenin aikana, Selena Gomez vitsaili Youtube-tähti Nikkie Tutorialsille.

Hän kuitenkin täsmensi nopeasti, että hän ei kaipaa miehiä elämäänsä ja nauttii vapaana olemista. Gomezin mukaan hän on saattanut haaveilla rakkaudesta ääneen, mutta miehissä on hänen mukaansa paljon työtä. Selena Gomez sanoo suoraan, että deittailu on tauolla tarkoituksella.

– Kaikki exäni pitävät minua hulluna. Sillä ei ole mitään väliä!, 28-vuotias napauttaa.