Ashley Roberts kuumissa biksukuvissa – muistelee kesää haikeudella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paluun tehnyt The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina ihastuttanut sosiaalisessa mediassa seuraajiaan hauskoilla tarinoillaan, taitavilla tanssivideoillaan ja näyttävillä bikinikuvillaan. Tähti onkin onnistunut haalimaan itselleen suuren fanijoukon Instagramissa.

Kesän aikana upeassa kunnossa oleva laulaja ja tanssija vietti paljon aikaa bikineissä ja esitteli niitä kuvien muodossa myös muille. Nyt syksyn tultua 39-vuotias tähti on alkanut jo haikeudella muistelemaan kuumia kesähelteitä julkaisemalla vanhoja bikinikuvia itsestään.

Ashley Roberts häikäisee upeissa kuvissa, joissa hänellä nähdään kolmiomalliset bikinit yllään. Nainen poseeraa mustavalkoisessa uima-asussaan hyvin itsevarmasti ja nojailee oven karmeihin. Moni on kiinnittänyt huomiota myös kaunottaren upeaan hiustyyliin.