Brad Pittin mallityttöystävä palasi aviomiehensä luokse – avoimen suhteen etuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Brad Pittin kanssa seurusteleva 27-vuotias saksalaismalli Nicole Poturalski on naimisissa tunnetun saksalaisen ravintoloitsijan, 68-vuotiaan Roland Maryn kanssa. He ovat avoimessa suhteessa ja pariskunnalla on yhteinen, seitsemänvuotias poika.

Ravintolamoguli ja kauniin mallin aviomies Roland Mary ei välitä siitä, että hänen vaimollaan on suhde kuuluisaan näyttelijään. Nyt Nicole Poturalski on nähty viettämässä iltaa yhdessä aviomiehensä ja ystäviensä kanssa yhdessä Maryn omistamista ravintoloista Saksassa. Daily Mailin mukaan pariskunta näytti onnelliselta.

Nicole Poturalski on puolalaissyntyinen malli, joka tapasi 56-vuotiaan Brad Pittin viime vuonna aviomiehensä omistamassa ravintolassa Berliinissä viime vuonna. Pari sopi uudet treffit muutama viikko myöhemmin Los Angelesiin. He kävivät muun muassa Kanye Westin konsertissa. Äsken he viettivät aikaa Ranskassa Pittin omistamalla viinitilalla.

https://www.instagram.com/p/CGrOFSCD5Ph/

https://www.instagram.com/p/CGUYc9mjB-U/