Kyläläiset tappoivat lapsen surmaajan – ennen kuin poliisit saivat hänet kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi etsi tällä viikolla argentiinalaista San Miguel de Tucumán -kylän asukasta nimeltään José Guaymas. Miehen asianajaja oli ilmoittanut poliisille hänen olleen syynä kylästä lauantaina kuolleena löydetyn yhdeksänvuotiaan Abigail Riquelin surmaan. Kyläläiset löysivät Guaymasin ennen poliisia.

Abigail Riquel oli lähtenyt lauantaiaamuna ystävälleen kylään. Hän oli kohdannut matkalla huumausaineista riippuvaisen, itsetuhoisen ja vastikään vankilasta vapautuneen 25-vuotiaan José Guaymasin. Mies vei tytön syrjempään ja raiskasi hänet. Kun lapsi yritti paeta, iski hän tytön päähän kovalla maa-aineksella aiheuttaen Abigail Riquelin kuoleman, Daily Mail uutisoi.

Tilanne järkytti kylän asukkaita ja he etsivät José Guaymasin käsiinsä. Noin 500 kyläläistä hyökkäsi miehen kimppuun. He pahoinpitelivät miehen ja osa kyläläisistä yritti sytyttää hänet tuleen. Mies oli henkihieverissä poliisin tullessa paikalle ja menetti lopulta henkensä. Kyläläiset ovat surreet avoimesti Abigail Riquelin poismenoa ja järjestäneet tytölle hautajaiset.