Melanie Griffith julkaisi näyttävän alusvaatekuvan – osallistui rintasyöpäkampanjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Melanie Griffith on tehnyt Hollywoodissa vuosikymmeniä kestävän uran ja ollut esimerkiksi Oscar-ehokkaana elokuvan Working Girl – tieni huipulle ansiosta. Nyt 63-vuotias tähti on riisunut kameralle edistääkseen tietoutta rintasyövästä.

Melanie Griffithin Instagramissa jakama kuva keräsi nopeasti tykkäyksiä ja hehkuttavia kommentteja. Otoksessa näyttelijä poseeraa kylpyhuoneessa pinkin värisissä alusvaatteissa. Rohkea kuva oli osa Kit Undergarments -yhtiön lokakuista rintasyöpäkampanjaa.

Melanie Griffith on Hollywood-tähti Tippi Hedrenin tytär, joka on tullut tunnetuksi elokuvista kuten Kuolema tulee kahdesti, Lolita ja Working Girl. Viime vuosina hänet on nähty muun muassa The Disaster Artist -elokuvassa ja Havaiji 5-0 -sarjassa.