Teinitähti ryhtyi biksumalliksi – muodollinen pätevyys paljastuu kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Nykyään 38-vuotias kahden lapsen äiti keskittyy pääasiassa perhe-elämään, mutta ehtii siinä sivussa jakamaan itsestään kuvamateriaalia sosiaaliseen mediaan. Viime kesänä Christina piti seuraajansa tyytyväisenä upeilla poseerauksillaan, ja syksyn tullen sama meno näyttää jatkuvan.

Nyt huippunäyttävä mallikaunotar esittelee täydelisyyttä hipovaa vartaloaan biksuissa, joiden esittelemisestä hänelle myös maksetaan. Hänen uransa poptähtenä näyttää siis jäävän hiljalleen taakse, kun uusi ura mallikaunottarena saa lisää ilmaan siipiensä alle. Ja kuvien perusteella syystäkin.

Christina Milian nousi julkisuuteen 1990-luvun lopussa näyteltyää lukuisissa televisiosarjoissa. Tähden läpimurtorooli oli romanttisessa komediassa Rahalla ei rakkautta saa. Tähden 2000-luvun alussa aloittama musiikkiura päättyi riitoihin levy-yhtiön kanssa.