Huumekuriiri hukkasi 40 000 euron kokaiinit – ilmoitti siitä poliisille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Isoa kokaiinierää salakuljettanut huumekuriiri on jäänyt kiinni hämmentävällä tavalla mokansa seurauksena. Hän ilmoitti poliisille hukanneensa mukanaan kuljettamansa huumeet. Darren Barnwell oli matkustanut Irlannin Dublinista Corckiin mukanaan 40 000 euron edestä kokaiinia sisältänyt laukku.

Junasta poistuttuaan mies tajusi ettei laukku ole enää hänen mukanaan, eikä vartija antanut hänen palata junaan etsimään sitä. Barnwell soitti paniikissa poliisille ilmoittaakseen laukun poliisille. Barnwell tajusi jättäneensä laukun juna-aseman Spar-kauppaan käytyään siellä junasta ulos astumisen jälkeen.

Poliisin epäilys oli kuitenkin herännyt miehen panikoinnin ansiosta, ja he vaativat laukun kaupasta noutanutta Barnwellia paljastamaan sen sisällön. Oikeudessa rikoksensa myöntänyt mies tuomittiin teosta Irish Times -lehden mukaan neljän vuoden rangaistukseen.