Jennifer Garner julkaisi yhteiskuvan kurpitsan kanssa – fanit luulivat vauvauutisiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on mittavan uran elokuvien parissa tehnyt kaunotar, joka on myös äiti hänen ja Ben Affleckin kolmelle yhteiselle lapselle. Nyt Garnerin uusi julkaisu sai hänen faninsa hetkellisesti kuvittelemaan, että hän on jälleen raskaana.

Jennifer Garner julkaisi lähestyvän Halloweenin kunniaksi itsestään kuvan, jossa hän on kovertanut isomman ja pienen kurpitsan. Nainen on asettanut pienen hymyilevän kurpitsan isomman kurpitsan sisälle ja ottanut aikaansaannostensa kanssa yhteiskuvan.

Kuvassa 48-vuotias Jennifer Garner oli nähnyt hauskuutta siinä, että hänellä ja kurpitsalla oli ollut yhtä leveä hymy. Hänelle tuli kuitenkin täysin yllätyksenä se, että osa faneista luuli kuvan tarkoittavan sitä, että hän on raskaana. Tähti kumosi heti vauvauutiset huomattuaan kommenttikentässä viestin, jossa vauvauutisia epäiltiin.

https://www.instagram.com/p/CGxxt9hDWe5/