Mattel tuo markkinoille Elton John -Barbienuken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkilegenda Elton Johnilla on takanaan jo vuosikymmeniä kestänyt menestyksekäs ura. Sen kunniaksi lelujätti Mattel on lanseerannut Barbie-nuken, jonka inspiraationa brittiläinen poptähti toimii.

Elton John -Barbie on muistuttaa brittiläistä laulaja-lauluntekijää ainakin tyyliltään. Nukella nähdään kirkkaan värinen Elton-tekstillä koristeltu pilottitakki, sateenkaaren väriset platform-kengät, knallihattu ja isokokoiset pinkit aurinkolasit.

Elton John -Barbie julkaistiin tähden vuonna 1975 järjestetyn Los Angelesin Dodgers Stadiumin esiintymisen 45. juhlavuoden kunniaksi. Kahtena päivänä järjestettyjä esiintymisiä saapui katsomaan paikan päälle ennätyksellisesti yli 100 000 ihmistä. Rajoitettu erä Barbie-nukkeja on myynnissä Mattelin verkkosivuilla 50 dollarin, eli noin 42 euron hintaan.