Mies jäi auton alle ja menehtyi Helsingissä – poliisi pyytää havaintoja tiistaiaamulta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin Pihlajamäestä löydettiin eloton mies maassa makaamassa tiistaina 27. lokakuuta kello kuuden jälkeen aamulla Lucina Hagmaninkujalla. Sivullinen löysi miehen ja teki ilmoituksen hätäkeskukseen. Paikalle mennyt ensihoito ja poliisi totesi miehen kuolleeksi.

Poliisi epäilee, että toistaiseksi tuntematon ajoneuvo oli törmännyt 38-vuotiaaseen mieheen noin kello 6.00‒6.15 välillä. Poliisi on aamun aikana muun muassa suorittanut tapahtumapaikalla teknistä rikostutkintaa ja kuullut alueella aamulla liikkuneita henkilöitä.

Helsingin poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta tai muita asiaan liittyviä havaintoja. Tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi tai numeroon 0295 417 931.