Naisräppäri Megan Thee Stallion rohkeassa kuvassa – poseerasi uusissa alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megan Thee Stallion nousi viime vuonna Billboard-listalle Hot Girl Summer -hitillään, jolla vierailivat Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. TikTok-sovelluksen avulla megasuosioon nousi hyvin nopeasti myös Savage-niminen kappale, joka nousi Suomessakin radiokanavien soittoon.

Megan Thee Stallionilla on Instagramissa jo yli 16,6 miljoonaa seuraajaa. Naisen fanit ovat tottuneet näkemään tähdeltä seksikästä sisältöä sekä kuvien että videoiden muodossa. Usein räppäri nähdäänkin alusvaatteissa, jotka yllään nainen päätti jälleen ilahduttaa fanejaan.

Megan Thee Stallion oli napannut itsestään peilin kautta kuvan, jossa hän poseeraa seksikkäät pitsiset alusvaatteet yllään. Tähti kertoi kokeilevansa ylleen ensimmäistä kertaa uusia Savage X Fenty -merkkisiä alusvaatteita, joissa nainen näyttää tuntevan olonsa hyvin itsevarmaksi.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Trying on my new @savagexfenty in my story 😛

Henkilön Hot Girl Meg (@theestallion) jakama julkaisu