Alicia Keys osallistui ällöttävään leikkiin – joutui syömään muurahaisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja James Corden on onnistunut omassa keskusteluohjelmassaan luomaan kaksi osiota, jotka toimivat myös YouTubessa omana sisältönään erinomaisesti. Toinen konsepti on megasuosittu Carpool Karaoke, jossa mies laulaa artistien kanssa autossa heidän kappaleitaan. Toinen konsepti on ällöttävillä ruoilla katettu pöytä, jonka ääreen tähdet joutuvat istumaan.

Nyt laulajatähti Alicia Keys nähdään James Cordenin vieraana Spill Your Guts or Fill Your Guts -nimisessä leikissä. Tässä pelissä tähden tulee vastata juontajan kysymiin kiperiin kysymyksiin. Mikäli nainen kuitenkin päättää olla vastaamatta, hänen tulee syödä jotakin hyvin ällöttävää.

Samat säännöt koskevat myös juontajaa, jota varten on räätälöity omat kiperät kysymykset. Koronaviruksen vuoksi tällä kerralla pöydällä ei nähdäkään oksettavaa buffettia vaan kummankin edessä on kolme kupua, jonka alla sijaitsee ällöttäviä yllätysruokia. Corden joutuu nauttimaan muun muassa hotdog-mehua ja Alicia Keys muurahaisia.