Jennifer Garner sai neljä haastetta – suoritti ne yhdellä kertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on mittavan uran elokuvien parissa tehnyt kaunotar, joka on myös äiti hänen ja Ben Affleckin kolmelle yhteiselle lapselle. 47-vuotias Garner on todella hyvässä kunnossa, ja moni nainen näyttäisikin kiinnittäneen erityisesti huomiota hänen käsivarsiinsa.

Nyt Jennifer Garner päätti ottaa yhdellä ja samalla videolla osaa useampaan sosiaalisessa mediassa kiertävään haasteeseen, johon häntä on pyydetty mukaan. Nainen aloittaa videon haastavilla punnerruksilla, jotka näyttävät luonnistuvan urheilulliselta tähdeltä melko vaivattomasti.

Punnertamisen jälkeen Jennifer Garner ryhtyy pesemään käsiään ja samalla hän pitää suussaan paperia, jossa lukee kenen vuoksi hän pysyy kotona. Lopuksi nainen otti osaa vielä haasteeseen, jossa naiset tukevat toisiaan yhden selfie-kuvan avulla.