Hulvaton näky japanilaiskaupassa – kissat kurkkivat omasta kattoikkunasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanissa ei ole harvinaista törmätä lemmikkieläimiin kaupoissa tai asioidessa. Etenkin vapaana liikuskelevat kissat ovat melko yleinen näky kaupoissa, sillä niiden uskotaan tuovan hyvää onnea.

Kaikissa kaupoissa kissoja ei päästetä kulkemaan vapaina varsinaisen myymälä puolella. Tämä ei kuitenkaan aina tarkoita sitä, etteivät asiakkaat pääsisi näkemään kissoja ja toisin päin. Twitterissä viraalina levinneissä kuvissa esitellään hauskaa ratkaisua japanilaisessa kaupassa.

Liikekiinteistössä asuvia kissoja varten on rakennettu kauppaan ikioma kattoikkuna. Eläimet voivat sen ansiosta tuijotella liikkeessä asioivia ihmisiä. Asiakkaille puolestaan avautuu hauska näky lasisen ikkunan päällä loikoileviin kissoihin.