Kendall Jenner häviävän pienissä biksuissa rannalla – kommenteille ei tullut loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian lennätti perheensä ja ystävänsä yksityiselle saarelle juhlimaan hänen 40-vuotissyntymäpäiväänsä. Matkalla mukana oli myös tähden nuorempi sisko Kendall Jenner, joka on julkaissut upeita kuvia lomamatkalta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

jelly got me

Henkilön Kendall (@kendalljenner) jakama julkaisu

Kendall Jenner julkaisi aiemmin kauniin kuvasarjan, jossa hän esitteli oman bikinivartalonsa lisäksi myös upeita maisemia ja kauniita hiekkarantoja. Nyt Jenner päätti kuitenkin julkaista matkalta vielä yhden kuvasarjan, joka on vain ja ainoastaan hänen näyttävälle mallivartalolleen ja bikinikuville omistettu.

Huippumalli esitteli kuuluisaa vartaloaan häviävän pienissä narubikineissä. Kuvissa 24-vuotias tähti poseerasi kameralle joka kuvakulmasta, ja fanit näyttävätkin tästä pitävän. Kendall Jenner alkoi saamaan heti miljoonia tykkäyksiä kuville ja tuhansia kommentteja, jotka ovat keskittyneet vain ja ainoastaan kehumaan tähden ulkomuotoa.