Little Mix -tähdet yltä päältä glitterissä – ilmoittivat julkaisevansa uuden albumin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

X Factor -laulukilpailussa syntynyt Little Mix -tyttöbändi on ensimmäinen kokoonpano, joka on koskaan voittanut kisan. Vuonna 2011 syntynyt tyttöbändi on niittänyt suosiota jo monta vuotta ja nyt kaunottaret ovat jälleen julkaisemassa uutta musiikkia.

Little Mix on nyt julkaisemassa heidän kuudennen albuminsa. Albumi kantaa nimeä Confetti, ja myös ensimmäiset promokuvat ovat sen mukaiset. Naiset ovat kuvissa glitterin ja kimalteiden peitossa ja näyttävät sensaatiomaisen upeilta.

Little Mix -yhtyeessä laulavat Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Uusi Confetti-albumi ilmestyy 6. marraskuuta, mutta se on fanien ennakkotilattavissa jo perjantaista lähtien.