Scarlett Johansson naimisiin Saturday Night Live -tähden kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson ja hänen poikaystävänsä Colin Jost ovat menneet vähän äänin naimisiin. Uutisen paljasti jokseenkin yllättävä taho, vanhuksille aterioita toimittava hyväntekeväisyysjärjestö Meals on Wheels.

Scarlett Johanssonin ja Colin Jostin kerrotaan järjestäneen pienimuotoiset ja intiimit hääjuhlat. Häävieraina olivat vain lähimmät sukulaiset ja ystävät. Meals on Wheels -järjestön mukaan hääparin toiveena on, että ihmiset lahjoittaisivat rahaa apua tarvitseville vanhuksille koronakriisin keskellä.

35-vuotias Johansson ja 38-vuotias Jost yhdistettiin toisiinsa ensi kertaa toukokuussa 2017, ja viime vuonna he menivät kihloihin. Jost työskentelee koomikkona ja näyttelijänä, ja hän on yksi Saturday Night Live -sarjan käsikirjoittajista. Johansson puolestaan tunnetaan rooleistaan elokuvissa, kuten Lost in Translation, Her ja Avengers: Endgame.