Chrissy Teigen palasi someen – julkaisi koskettavan kirjeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja kirjailijana tunnettu Chrissy Teigen odotti kolmatta lastaan muusikko John Legendin kanssa. Perheeseen oli määrä syntyä toinen poika, mutta vanhemmat ilmoittivat taannoin hyvin surullisia uutisia siitä, että Chrissy Teigen oli saanut keskiraskauden keskenmenon.

Chrissy Teigen ja John Legend antoivat pojalle nimeksi Jack. Jackin menehdyttyä 20-viikkoisena perhe on tarvinnut omaa aikaa suremiseen, minkä vuoksi Teigen on luonnollisesti pitänyt taukoa sosiaalisesta mediasta. Nyt nainen palasi Instagramiin ja kirjoitti hyvin koskettavan viestin, jossa hän kertoi kaikesta kokemastaan.

Chrissy Teigen kertoi päivityksessään tarkemmin miten keskenmeno eteni ja kuinka hänen tuli synnyttää kuolevaa poikaansa ja kuulla samaan aikaan synnytysosastolla naapurihuoneesta onnenkiljahduksia ja juhlintaa. Teigen kertoi, että poika on tuhkattu ja tuhkat tullaan levittämään heidän uuden omakotitalonsa pihalle. Tähti halusi myös kiittää seuraajiaan ja ystäviään jokaisesta kauniista viestistä, jonka he ovat lähettäneet.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I didn’t know how to come back to real life so I wrote this piece for Medium with hopes that I can somehow move on but as soon as I posted it, tears flew out because it felt so….final. I don’t want to ever not remember jack. . . Thank you to everyone who has been so kind. Thank you to the incredible doctors who tried so hard to make our third life a reality. Thank you to my friends and family and our entire household for taking care of me through all the adult diaper changes, bed rest and random hugs. Thank you John for being my best friend and love of my life. A lot of people think of the woman in times like this but I will never forget that john also suffered through these past months, while doing everything he could to take care of me. I am surrounded, in a human therapy blanket of love. I am grateful and healing and feel so incredibly lucky to witness such love.

Henkilön chrissy teigen (@chrissyteigen) jakama julkaisu