Tappelukukko tappoi poliisin ratsian yhteydessä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisin kukkotappeluun kohdistunut ratsia on saanut odottamattoman käänteen Filippiineillä. Yksi ratsiaa suorittaneista poliiseista joutui tappeluun osallistuneen kukon tappamaksi.

Välikohtaus tapahtui Pohjois-Samarissa maanantaina. Komisario Christian Bolok oli yrittänyt tarttua kukkoon takavarikoidakseen sen todistusaineistoksi ratsian aikana. Independent-lehden mukaan kukko sohaisi poliisia jalkaansa kiinnitetyllä terällä, viiltäen auki hänen reisivaltimonsa.

Paikalliseen sairaalaan kiidätettyä komisariota ei onnistuttu pelastamaan lääkäreiden toimesta. Poliisipäällikkö Arnel Apud kuvaili tapausta valitettavaksi onnettomuudeksi ja selittämättömäksi huonon onnen ilmentymäksi ja kertoo kyseessä olleen hänen 25-vuotisen uransa ensimmäinen kerta, kun poliisi joutui kukon tappamaksi. Kukkotappelut ovat laittomuudestaan huolimatta edelleen suosittuja Filippiineillä.