Poika tuli! Aamulypsyn Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki saivat lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman julkkispari Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka Ihamäki kertoivat toukokuussa, että he saavat yhteisen lapsen.

Somepäivitys iloisesta perheuutisesta sai valtaisan suosion, ja kommenttien perusteella se tuli täytenä yllätyksenä myös viihdealan ammattilaisille. Nyt raskaus on päättynyt onnellisesti, sillä Anni ja Ilkka ovat saaneet ihastuttavan pienen poikavauvan. Isä kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa ihastuttavan kuvan kera.

Meille syntyi poika. Äiti ja vauva voivat hyvin! Ollaan Annin kanssa sanoinkuvaamattoman onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä. Kiitos kaikille tutuille ja tuntemattomille myötäelämisestä odotusaikana, Ilkka Ihamäki kirjoitti.

– Helou maailma! Meille syntyi vauva! Niin onnellisina ja kiitollisina häntä ihmetellään. Kiitos jo nyt kaikista onnitteluista, niitä satelee, Anni Hautala puolestaan kirjoitti.