Somehottiksen farkut valahtivat alas – tästäkö estoton trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Silmänruokaa riittää näin syksylläkin.

Tällä kertaa Charly Jordan on esitellyt pakaroitaan hieman erikoisella tavalla, sillä hänen farkkunsa ovat valahtaneet alas poseerausta varten. Kuvatekstissä Jordan kertoo muun muassa maalauksesta, mutta ainakin mieskatsojien huomio kiinnittyy aivan toisaalle. Aika näyttää onko pakaroiden paljastaminen farkkujen alta ensi kesän kuuma trendi.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.