Brian Austin Green julkaisi kuvan lapsistaan – Megan Fox raivostui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Megan Fox ja Brian Austin Green ilmoittivat keväällä, että he olivat päättäneet erota. Pariskunta ehti olla noin kymmenen vuotta naimisissa ja heillä on kolme yhteistä lasta, seitsemänvuotias Noah, kuusivuotias Bodhi ja kolmevuotias Journey.

Eron jälkeen Megan Fox ja Brian Austin Green ovat huolehtineet lapsistaan yhteishuoltajuudella. Halloweenin aikana mies julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän viettää Journeyn kanssa hauskaa juhlapyhää naamiaisasuissa. Megan Fox jätti kuvan alle People-sivuston mukaan tulenkatkuisen kommentin, jonka jälkeen perheenisä poisti kuvan ja korvasi sen toisella.

Megan Foxin mielestä oli epäreilua, että Brian Austin Green antoi omalla Instagram-kanavallaan ymmärtää, että hän on vuoden isä ja huolehtii lapsista koko ajan. Naisen mukaan fanit saavat tämän käsityksen, koska Fox ei halua julkaista lastensa kuvia sosiaalisessa mediassa. Ilmeisesti Green tajusi vihjeen, koska hän hetken kuluttua korvasi kuvan samalla kuvalla, josta hän oli kuitenkin rajannut pariskunnan nuorimman lapsen pois.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hope you all had a happy Halloween!!!

Henkilön Brian Austin Green (@brianaustingreen) jakama julkaisu