Tulikuuma kurvitar! Kendall Jenner pukeutui povipommi Pamela Andersoniksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloween on etenkin Yhdysvalloissa hyvin näyttävästi vietettävä juhla, jolloin lapset pääsevät käymään karkkikierroksella naapurustossa hauskoissa naamiaisasuissa. Halloweenista on myös muodostunut nuorille aikuisille juhla, jolloin he voivat hieman irrotella ja pukeutua haluamikseen hahmoiksi.

Yleensä julkkisnaiset nähdään mitä seksikkäimmissä asuissa, joista moni muistuttaakin lähinnä alusvaatteita. 24-vuotias malli Kendall Jenner päätti tänä vuonna pukeutua toiseksi julkkisnaiseksi. Hän esitti järjestämissään juhlissa Pamela Andersonia Barb Wire -elokuvasta.

Barb Wire -elokuva on vuonna 1996 julkaistu toimintaelokuva, jonka sankarina nähtiin hyvin seksikkäästi puettu Pamela Anderson. Kendall Jenner näytti hämmentävän paljon Pamela Andersonilta kun hänen meikkinsä oli tehty samaan tapaan ja hänellä oli myös samanlainen asu yllään.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🖤🧡

Henkilön Kendall (@kendalljenner) jakama julkaisu