Kesällä vihityt Antti Railio ja Siiri-vaimo saivat vauvan – pariskunta hehkuu onnea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen laulaja Antti Railio on saanut tyttövauvan yhdessä vaimonsa Siirin kanssa. Railio kertoi perheenlisäyksestä Instagramissa. Pari avioitui kesällä ja lapsi on heidän uusperheen seitsemäs.

– Hyviä uutisia! Meidän sydämet suli jo tyystin! Ihana rakas aivan uskomattoman kaunis tyttö saapui täydentämään meidän perheen onnea! Kaikki osalliset voivat häkellyttävän hyvin, Railio kirjoittaa Instagramissa.

Antti Railio on aiemmin kuvaillut itseään isäihmiseksi. Mies tuli tunnetuksi vuonna 2007 Idols-laulukilpailusta. Hän voitti Voice of Finland -laulukilpailun kuitenkin vasta kuusi vuotta myöhemmin. Tällä hetkellä mies nähdään Suurin pudottaja -televisio-ohjelmassa. Hän avioitui Siirin kanssa kesällä ja pari on seurustellut vuodesta 2018.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Elämä heittelee vastaan vaikka ja mitä! On ylämäkiä rotkoja ja kuoppia mitä pitää yrittää jaksaa ylittää ja kestää… Ennen se oli huomattavasti vaikeampaa ja yksinäisempää… Mutta kun vierellä on se valo joka saa päivittäin niinä huonoinakin, lohdutettua, tuettua ja katsottua sua silmiin! Sillä hetkellä muistaa aina että kaikki on oikeastaan täydellisen hyvin! Koska ei täältä mitään saa mukaansa ja jos yhden asian olen täällä oppinut, on se se että elämän tarkoitus on yrittää elää onnellista elämää ja jakaa sitä onnea ympärilleen… Ja rakas! Sinun kanssasi olen onnellisempi kuin koskaan osasinkaan kuvitella… ❤️❤️❤️ T:Sun Oma! #anttirailio #ellenvonbellen #robedroidphotography Kuva:Robert Franko

Henkilön Antti Railio (@anttirailioofficial) jakama julkaisu